Lunchdansmöte

Japp, visst är vi ute i god tid. Lite planering idag inför kommande storavslutning vad det gäller dans och teater på DUD. Det gäller att ligga ute i god tid för att alla dans och teaterledare ska kunna planera lite under jul och nyår. I januari eller februari nästa år drar kurserna igång och då ska man ha material och tankar klart.

Ibland känns det som om man behöver lite tid på sig att fundera ut material till kurserna och ibland blir man inspirerad bara man ser något och får fram allt på en gång. Det är ju likadant när man skriver.

Vi får se vad mötet mynnar ut i, ska bli kul att spåna lite.

P1020146

Några lysande idéer kanske kommer

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *