Grishinken

Jag läser min novell Grishinken från novellsamlingen Våning Zero i Katrineholms Närradio klockan 15,00 idag. 92 MHz.

Igår ringde jag och beställde fler noveller, det trodde jag aldrig skulle inträffa. Man har ju svårt att veta hur mycket man säljer när man är ute. På fredag får jag hämta dom. Nästa vecka är det Rotary i Vingåker som gäller och det ska bli kul att prata lite skrivande och inte bara signera och sälja.

VZ

Ni som inte köpt än, kontakta mig på piawidlund67@gmail.com

25 berättelser i kärlekens, skräckens och drömmarna tecken. Perfekt för dig som inte hinner läsa tjocka böcker.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Grishinken

  1. Tiina skriver:

    Riktigt härligt att läsa Pia!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *