Fredag

Tur det, jag är trött idag! Mycket gjort i veckan och ikväll ska jag ta igen mig. Funderar på att göra en potatisgratäng och lite mumsig sallad till. Tända vedspisen, sitta vid köksbordet och läsa tidningarna och sen gå raka vägen till sängen. När det är dags för Leidy att gå ut så brukar hon sträcka på sig och säga till så det är bra. Nu har jag lämnat henne på dagiset så hon får träffa lite kompisar idag, jag är glad att hon trivs där.

Imorgon är det julmarknad i Byle och jag ska sälja Våning Zero och få lite julfeeling. Byle brukar vara först ut med julmarknader i mina trakter. Hur har ni det med julmarknader där ni bor?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fredag

  1. Ethel skriver:

    Har inte kollat det än. Känns lite tidigt.

    Liseberg vet jag har julmarknad, hela området andas jul. Brukar vara så fullt med folk att det är svårt att komma fram till byssjorna eller skjulen som säljer godis, korv, ost julgransprydnader etc. Men tjusigt värre är det med alla träd helt täckta av små tindrande ljus.

  2. Eva Karlsson skriver:

    Lycka till med försäljningen och julfeelingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *