Härligt

Tänk va skönt det skulle var att bara kunna lämna ifrån sig all administration och luta sig tillbaka i soffan och klia Leidy bakom örat. Bara skicka ett fett kuvert varje månad med kvitton till någon som hjälpte till. Som www.wakers.se till exempel. Det är mycket man ska hålla reda på, fakturera och fixa. Klistra kvitton och betala räkningar. Huvaligen. Men, men det är bra att man håller koll på sin ekonomi, det finns ju dom som misslyckas med det och hamnar i diverse program på teve och får förnedra sig offentligt. Man måste veta att pengarna räcker även i slutet av månaden och gärna att det blir lite över också. Det händer ju inte alltför ofta men det är kul när det väl händer. Oftast är det några trista större utgifter som ska ut. Ibland något man inte räknat med. Det är snart dags att serva bilen till exempel. Skittrist med tanke på att det är ett fyrsiffrigt belopp, men eftersom jag kör så mycket varje år så är jag tvungen att hålla koll på att allt funkar som det ska. Men jag önskar att det kulle vara lite billigare och att jag kunde göra något själv, men det funkar inte. Så det är bara att gilla läget. Ordning å reda är det bästa!

nnnnnnnnnnnnnn

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *