Bokläsning

Valet – en bok med tre olika slut av Elisabeth Akteus Rex. En bok i erotikens tecken som handlar om Sara som lever ett ganska bekymmerfritt liv med sin man och sina barn. Samtidigt finns de kärlekskranka tankarna på annat håll och frågan är var gräset är grönast. En bok med tre olika slut och det kan verka komplicerat men det funkar faktiskt. The real choice, Status quo och Kim, heter kapitlen.

Boken är bra, språket flyter och handlingen tar sig framåt mellan kärlek och tankar om förhållanden. Jag har läst ännu en bok utan mord och förvånas över att jag tyckte den var helt ok. Jag håller verkligen på att vidga mina vyer.

Har du inte läst den så gör det!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *