Färdig

Igår kväll tror jag att jag blev färdig med noveller jag håller på med. Ska gå igenom den idag, skriva ut den och leta fel. Sen skickar jag iväg den imorgon. Igår kväll var det dans i Lännäs och ikväll blir det dans i Katrineholm. Planeringen är på G inför vårens dansavslutning och det kommer att bli jättekul att medverka där.

Jag har även lite planering på G inför sommaren 2016 vid Djulö och det som ligger ännu närmare är ju repetitionerna av Levande Julkalender på torget i Katrineholm. HohohoP1010710Antar att det finns korv i julklapparna matte?!?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Färdig

  1. Mia skriver:

    Vad fint att känna sig klar med novellerna, förutom putsandet då.

  2. Tiina skriver:

    Grattis till den färdiga novellen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *