Jag vill igång

Igår kväll läste jag de första kapitlen som jag skrivit i bok nummer två. Jisses va spännande det var, jag hade glömt hälften av vad jag skrivit och det fanns en hel del att korrigera. Gestaltningen var urusel och dessutom ska jag skruva till handlingen lite mer, kanske byta ut första kapitlet osv. Jag fick en otroligt positiv känsla av att jag ville börja röja i manuset redan igår. Men klockan var tio och jag vet att om jag väl börjar så kommer jag att skriva hela natten. Men det finns fler kvällar i veckan och hela helgen som är obokad. Mörkret kommer så det är bara att ladda kakelugnen, koka kaffe och tända ett par ljus. Sen ska det banne mig börja rassla i tangentbordet.P1010402Klar framåt sommaren?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *