Teaterträning

Va härligt det är att repa med 2 rutinerade skådisar som vet vad som gäller. Vi garvar, repar och har en skön stämning, sen när det är allvar, taggar vi till oss och koncentrationen är maxad. Det är underbart. Björn och Jens kommer jag att jobba mer med, var så säkra.

P1020051 P1020052

Sommaren 2016 är långt fram i almanackan men inte så långt fram i planeringen. Sommarens pjäs vid Djulö är bestämd och vi har börjat med att söka rättigheter hos ATR. Sen ska man kolla skådisar och börja skissa på en scenografi, kolla rekvisita och välja lite sånger. Just nu längtar jag faktiskt efter dom där lite småkalla repkvällarna i maj vid Djulö, med vantar och långkalsonger och problem att bläddra i manuset. Att se kvällarna bli längre och känna värmen komma. Nu är det lixom tvärtom.

Nu blir det mat och lite skriva på del 2 som jag lägger ut på bloggen imorgon. Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *