Tankar och korvgrillning

P1020045Snart färdigeldat

P1020046Laddat

P1020047Fram mä korven…

P1020048Mums

Jag fick tid att fundera i min ensamhet under de timmar jag eldade. Tänkte på min bok och vad jag har lärt mig under resans gång. Vad som har varit svårast och vad jag kan ta med mig till nästa skrivarperiod i form av lärdom. Gestaltningen har varit den tuffaste biten. Storyn har flutit på, dialogerna funkar, karaktärerna har varit ok och det har varit lagom med miljöbeskrivningar. Men gestaltningen, jisses, det är den tunga pucken. Verkar vara så för de flesta som skriver.

När man läser intervjuer mer förlagsfolk så rackar dom ofta ner på berättelser som är dåligt gestaltade så det är väl inte bara jag som har det tufft. Ska verkligen försöka att bli bättre på det och tänka igenom mer vad jag skriver. Inte ha så bråttom, hur ska det gå till???, och klura ut bra meningar.

Eller så kör jag bara på, skriver på känsla, från hjärtat, med all den energi och fokusering som jag besitter. Skiter i att äta, sova och städa. Kastar mig in i familjen Lilliecroonas fortsatta liv och leverne. Japp, så blir det!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *