Hur mycket ska man spara?

Jag rensade datorn för ett par dagar sen och kollade vad jag hade i alla mappar på skrivbordet. Huuur mycket som helst och lite till. Dubbletterna har jag raderat och vissa andra dokument som legat i flera år utan att användas tog jag bort. När jag kom till min bokmapp började jag bli tveksam om hur jag skulle göra. Hur många versioner ska jag spara? Och vad har jag för nytta av dom? Jag har ju gjort alla ändringar som ska göras och tycker inte jag har någon nytta av att spara de gamla. Men ändå har jag gjort det. Hur gör ni? Sparar ni alla eller bara de senaste.

Frågetecken

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur mycket ska man spara?

  1. Ethel skriver:

    Jag sparar bara den senaste versionen. Blir så mycket att hålla reda på annars. Liksom övermäktigt att hålla koll på och hitta sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *