En dansant kväll

Va härligt det är att få in nya i vuxenjazzdansgruppen som har rytmen i blodet och har dansat tidigare men hållit upp några år av olika anledningar. Dom bara kommer och flyter med på ett underbart sätt. Rytmen och feelingen infinner sig efter 10 sekunder och sen är vi igång.

Det blev dans till Fevet, All you had to do was stay och Relight my fire. Det är jättekul och jag hoppas att flera vuxna vågar testa att dansa jazzdans. Kanske något för dig till våren om du finns i Katrineholms-trakten.

Nu ska jag äta lite och skriva några rader. Sen kommer jag nog att somna ganska tidigt. Mörkret kommer tidigare och tidigare om kvällarna nu och jag måste ta fram lite mer ljus. Jag har en laddning i köksskåpet så det är bara att plocka fram.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *