Min kära lilla burk

Jag var ju i Stockholm i helgen och glömde sladden på hotellet till datorn. Katastrof. Den ska vara på väg till mig via posten. Det var ju tur att jag inte glömde datorn i alla fall. Tänk om den kära lilla tingesten skulle bli stulen. Jag bävar inför detta. Visst har jag backup men jisses va besvärligt det skulle bli. Man har ju allt i datorn nuförtiden. Jag såg att man kan stöldmärka sin dator på www.secureandsafe.se Det kanske skulle vara bra att göra det. Man kan ju stöldmärka dom flesta saker nuförtiden och jag vet att många gör det.

ssssssssssssssssssss

Nuförtiden öppnar jag datorn hemma varje dag, ibland fler gånger om dagen. Vist blir det lite mindre på helgen då jag försöker prioritera annat, men datorn hänger med mig hela tiden. Tänk om man får värsta idéen och inte har något att skriva på? Då bara jag måste in och notera och skriva så jag får det på pränt innan jag glömmer bort det. kort minne kanske, jag vet inte. Datorn är i alla fall numera en väldigt kär ägodel och jag skulle inte kunna vara utan den. Hur är det för er? Hur länge klarar ni er utan datorn?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Min kära lilla burk

  1. Ethel skriver:

    Inte länge. En dag kanske och då har jag ju mobilen istället. Där ser jag alla e-mail och kan gå in på bloggar och FB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *