Falleri fallera falleralla av Carin Gerhardsen

Ett barn och en kvinna blir dödade på öppen gata i Stockholm och det är upprinnelsen till denna story. Det här är den åttonde och avslutande serien om Hammarbypoliserna med Conny Sjöberg i spetsen. Jag har läst de tidigare och de är ganska ok. Falleri fallera är ganska rörig.

Redan efter 24 sidor är 16 personer namngivna och det börjar snurra så mycket att jag helt enkelt tar fram papper och penna för att skriva ner alla namn. Jag slutar vi 35 namn och då är det många till som nämns. Det var en av de första sakerna jag fick lära mig, ta bort några människor, eller i alla fall deras namn.

Boken är lättläst och texten flyter bra under de 425 sidorna. Storyn är helt ok och jag kommer ihåg många av poliserna sen tidigare. Men som sagt, det blir för rörigt med alla dessa namn och det förtar lite av historien. Det blir 3 klackar av 6 möjliga.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *