Tips

Nu släpps biljetterna till Ensembleverkets föreställning Landskap med vinterfåglar. Den 25 september är det premiär på Kulturhuset Stadsteaterns scen Fri scen/Kilen. När Marie vaknar en morgon ligger staden öde. Alla människor verkar ha försvunnit. En dimma sveper in omgivningarna. Vad är det som har hänt? Marie upptäcker att det finns en plats där människor som inte passar in framlever sina liv.    Välkommen till platsen utanför.

Landskap med vinterfåglar är poetisk betraktelse över det allt hårdare sociala klimat som håller på att växa fram. Föreställningen kretsar kring hur vi ser på varandra och hur vi ser på olika former av utanförskap, ämnen som tyvärr är högst aktuella i dagens samhälle. Teatergruppen Ensembleverket startades 2013 och arbetar bara med originalverk.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Landskap med vinterfåglar spelas 25 september till 4 oktober på Fri scen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Tips

  1. Susanne Olars skriver:

    Verkar VÄLDIGT bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.