Nya utmaningar

Igår var jag och träffade ett nytt teatergäng som håller på att skriva manus till en föreställning. Dom har fått ihop ett bra gäng som vill satsa och ska köra 5 föreställningar i början av januari. Nu är dom igång med manusarbetet och idéerna sprutar. Dom skriver om 2 personer som funnits och resten skarvar dom i.

Det var ett jättehärligt möte igår. Jag ska hjälpa dom med regin och vi ska träffas en gång till innan manuset är klart och sen ska jag göra repschema. Vi gick igenom lokal, kläder, ljud och ljus och smink igår. Kanske lite musik, kanske lite mat?

Jag tror att vi smittade varandra med energi och tankar igår och det känns som en underbar, ny resa är på G.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *