Fr̴n tanke till verklighet Рdel 2 av 7

Efter ett tag fick jag tillbaka boken från Ann. Då var det redigering som gällde. När det var ”klart” skickade jag in en runda till olika förlag och fick en drös med dom klassiska refuseringbreven…pust. Tråkigt men sant. Det var bara att bita i det sura äpplet, jag var inte tillräckligt liten för att komma in genom nålsögat. Hmm, vad göra? Ja, inte står jag stilla och väntar i alla fall, det vet ni som känner mig. Vid det här laget hade jag kommit i kontakt med både ensidatill.nu och melker.se och fått lite noveller publicerade. Jag hade även gått en novellskrivarkurs via Skrivarsidan.nu med Irene S Räisinen i spetsen. Den var bra!

Nu började tankarna snurra och jag fick för mig att jag skulle ge ut boken som e-bok. Efter att ha tittat på flera sidor där egenutgivning fanns, kunde jag konstatera att jag var tvungen att ha x antal kronor på kontot för att ens maila dit. Men att ge ut en e-bok kostar inte en spänn. Man kommer överens om en framsida och ett releasedatum, sen kör man. Marknadsföring får man stå för själv men med bloggar och FB så kanske det kan ordna sig, tänkte jag. Ännu ett steg i rätt riktning.

P1010760

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *