Årstiderna ändras

Tänk om man kunde trycka på en knapp och förlänga det lilla som är kvar av sommaren. Att få sitta och skriva ute och njuta av ljuset och värmen, grilla lite, tända ett ljus när det börjar skymma och kanske kura ihop sig under en filt. Jag skulle vilja ha en stor veranda. Ett par härliga balkongdörrar som öppnas från köket och sen bara kliva ut och sätta sig. Det finns ju hur mycket mysiga trädgårdsmöbler som helst. Hörnsoffor, vanliga soffor och gigantiska fåtöljer. Har man inte tak på uteplatsen kan man alltid ställa upp ett litet partytält ifall regnet skulle överraska. Och det gör det ju gärna som vi vet.

Snart kommer hösten och vintern. I trädgården är det lövkrattning som står på schemat under hösten och snöskottning under vintern. Funderar nästan på att ringa www.fastighetskonsulterna.com och få hjälp med skottningen.

fastighetskonsulternaBrum, brum…

Det är skönt att vara ute och både kratta och skotta men det är om ett värre gympas. Svetten lackar och det känns rätt fint i både armar och ben. Önskar nästan att jag hade en lite traktor eller en fyrhjuling kanske. Men så oteknisk som jag är så får jag nog hålla mig till en gammal hederlig snöskovel.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *