Tips

SAUK – Fortfarande Skeptisk – and some fcuking Music.

Succéturnén från hösten 2014 – med 38 föreställningar på två månader från Jokkmokk till Lund – landar nu på Fjäderholmsscenen i augusti. Nu med ”Den Skeptiska Orkestern” live på scen.

sssssssssssssss

Stefan Sauk gestaltade ”Tillfälligt Avbrott” i underhållningsprogrammet LORRY för över 20 år sedan men än idag lever uttrycken ”Jag e´ skeptisk” och ”De e´ mycke´nu…”

Något har hänt med det kulturella taket i Sverige sedan dess. Det man kunde säga i TV för 25 år sedan är det ingen som skulle våga eller ens får säga idag. Det innebär att taket för vad vi får och inte får säga idag i Sverige har sjunkit sedan dess. Nu tar Sauk bladet från munnen igen… med värme, drastisk humor och rena galenskaper går han igenom vad vi egentligen sysslar med idag i vårt ”trygga lilla land”.

Sauk vann Guldmasken för bästa manliga huvudroll för Musikalen Miss Saigon i Stockholm, nu fattar han sångmikrofonen igen tillsammans med ”Den Skeptiska Orkestern” och river av ett antal nyskrivna låtar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *