Sonen av Jo Nesbö

En tegelsten slutläst på 540 sidor. Sonen av Jo Nesbö. Boken handlar om Sonny. Han tar på sig andras brott mot dagliga heroindoser. Hans liv rasade samman när han var liten och hans far tog livet av sig. Nu har han suttit inne i 12 år och efter att ha hört ett samtal rymmer han. Han ska hämnas.

P1010637

Den är många sidor och allt för få handlar om Sonny tycker jag. Det florerar massor av andra människor och ibland blir det för många under en för lång period. Inte heller den förra boken av Jo Nesbö var bra så jag känner mig besviken. Mycket tack vare att den är så lång och att jag inte får följa Sonny mer gör att jag bara ger den 3 klackar av 6 möjliga i betyg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sonen av Jo Nesbö

  1. Amanda skriver:

    oj den lät spännande, men lät lite för lång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *