Kallt igår, varmare idag, hur blir det imorgon?

Att frysa på scenen är bland det värsta som finns. Åtskilliga är de tröjor och vantar och sjalar som under repperioden har använts för att slippa förkylningar. Vi byter om i en lada som det har gjorts ett rum i. Helt ok. Lite trångt men det går. Värre är då kylan när 12 man kommer in med fuktiga kläder, blandat med lite hårspray och svett. Det är detta som är glamourens baksida. Haha.

När jag spelade på Arbis i Norrköping brukade jag ha en gammal morgonrock på mig. Det skyddade alla härliga klänningar från smink och smuts och värmde mig mellan scenerna. Jag tror jag har den kvar fortfarande i någon gömma.

Att frysa som dansare är inte kul. Även om man värmer upp och håller igång är det lätt att sträcka sig och göra sig illa om man bara kastar sig in på scenen och gör det man ska. Nej, varmt ska det vara, det är det bästa både för kropp och själ.

Det bästa som finns är att kunna åka hem och elda i vedspisen eller en kakelugn. För några år sen installerade jag en ny kamin på övervåningen, typ denna. www.nordiskbrasvarme.se Det är hur skönt som helst. Att torka håret framför en kakelugn, hänga vantarna vid en vedspis eller sitta i en fåtölj och läsa framför en eld är det bästa som finns.

värmeFredagsmys eller mys vilken dag som helst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *