Lördag

Vaknar tidigt som vanligt. En kopp kaffe och lite film sen ska jag gå upp. Det blir en riktigt varm dag idag också. Ska försöka njuta av den ute så gott det går utan att bränna mig. Känner att jag måste börja förbereda mig inför en presentation av novellsamlingen. Jag ska prata inför ett sällskap i Katrineholm i augusti.

Snart på G 1Vad skulle du vilja veta om någon som har skrivit en novellsamling?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lördag

  1. Amanda skriver:

    Hur den personen/du har lagt upp det hela om det är en röd tråd genom samlingen

  2. Ethel skriver:

    Vad är det för slags sällskap du ska prata för? Det kan vara viktigt när man bestämmer vad man ska säga.

    Men processen, hur du har tänkt när du bestämde vilka noveller som skulle vara med och läs en utvald särskilt spännande del. Tror jag alltid är välkommet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.