Redigering på G

Skogsmaskiner i all ära, men hur tusan ser dom ut egentligen. Skotare och skötare har jag fått lära mig att det heter av en klok jobbarkompis som kan den där biten. Men jag var tvungen att googla lite för att riktigt få se en sån där maskin som gubben Gustaf jobbar i på dagarna i min kommande bok Första given. www.hypro.se

bildHan bor på landet och har skogen som sin arbetsplats. Låter skönt tycker jag som sitter inne alla dagar. Men alla jobb har sin charm och sina baksidor. Han har ju ingen kaffe maskin i skogen direkt… Men fågelkvitter, frisk luft, en radio i hytten kanske och chans att få se en hare eller en räv som skuttar förbi.

Jag har hunnit till mitten ungefär med redigeringen nu. Jag är så sugen på att säga; Jag är klar nu! Det är nästan så jag drömmer om det ibland. Jag funderar på om jag ska ha ett virtuellt releaseparty för mig själv. Dricka lite päroncider, fixa håret, kasta på lite smink, ta på en snygg klänning och köpa lite serpentiner. Kanske tar med Leidy på ett hörn. Vad tror ni om den idén? Man kanske kan lägga ut det på you tube.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *