Jag släpper min lilla novellsamling i augusti – VÃ¥ning Zero

Nu avslöjar jag äntligen vad som är på gång. Jag har bestämt mig för att samla ihop lite korta berättelser och ge ut mitt livs första novellsamling. Just nu korrläser jag det sista och sen ska den tillbaka till tryckeriet. Det var en hel del att tänka på. Hur många noveller ska det vara? Vilka ska jag ha med? Hur långa ska dom vara? Namn på samlingen, förord, författarporträtt, innehållsförteckning, tack, foto, kolla med tryckerier, framsida, teckningar mm.

Ja, det har tagit ett tag att färdigställa men det har varit otroligt roligt! Det är planerat att jag ska ge ut den i augusti och jag är redan inbokad på författarsamtal och signeringar i Katrineholm och Vingåker och jag återkommer om datum och tider. I november ska jag vara med på en julmarknad i Byle utanför Vingåker.

Jag har döpt novellsamlingen till Våning Zero. Det var en kväll jag skulle ner och tvätta och kom att tänka på vad som skulle kunna hända om hissen åkte ner en våning till. Under bottenvåningen…Våning Zero. Där händer det saker som varken du eller jag vill vara med om.

Jag ser fram emot detta så himla mycket. Lite läskigt och samtidigt spännande. Kommer att sälja den via bloggen så ingen missar något! Två stycken är redan sålda…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 svar på Jag släpper min lilla novellsamling i augusti – VÃ¥ning Zero

 1. Susanne Olars skriver:

  Ett sånt spännande och roligt projekt! Ser fram emot att få köpa ett signerat ex!

 2. Ethel skriver:

  Kul! Lycka till! (kanske kan vi byta böcker, jag får din och du får min, iofs inte bara jag som är författare i den, men ändå :-)).

 3. Anna skriver:

  Vad roligt, Pia! Den vill jag definitivt köpa 🙂

 4. Amanda skriver:

  oj vad roligt :D!

 5. Anna/notonmusic skriver:

  Grattis Pia till ett spännande och klokt beslut! Du har lagt upp det helt perfekt låter det som! Jag vill också köpa ett ex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *