Kaffe och varm macka till frukost

En kort morgonrastning av Leidy. Nu ligger hon vid mina fötter medan jag dricker dagens första kopp kaffe. Det blev en varm macka till frukost (ja, jag gav Leidy ett smakprov), med korv, tomat och ost. Mums. Sällan man hinner det när man jobbar. Jag gläds åt att det ska bli bättre väder. Ska försöka fixa lite fika till kvällsrepet ikväll. Det är premiär vid Djulö på Grabbarna i 57:an om exakt en vecka!

grabbarna

Dessutom har min e-novell äntligen kommit ut hos Melker förlag. Handlar om en musiker som slår igenom. Novellen heter Johnny B Good!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kaffe och varm macka till frukost

  1. Mia skriver:

    Grattis till utgiven novell!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *