Tips

Med Christer Sjögren, Andreas Weise, Kristin Amparo, Sandviken Big Band & gästartister.

Storband, jubileumsstämning och Frank Sinatras fantastiska musikaliska arv. I höst hyllas den amerikanske musiklegenden av tre svenska stjärnor i en kraftfull Sinatra-gala. – Det kommer bli en underbar föreställning, en hyllning till en stor idol, säger Christer Sjögren.

si

Tillsammans med storbandet Sandviken Big Band och spännande gästartister bjuder Christer Sjögren, Andreas Weise och stjärnskottet Kristin Amparo på en hyllningskväll, som kommer bli både påkostad och klassisk. – Allt kulminerar under Sinatras 100-årsjubileum hösten 2015. Det blir det största och roligaste jag har gjort på 2000-talet. Efter många månader av hårt arbete får vi äntligen sjösätta den show som vi alla sett fram emot så länge, säger Christer Sjögren.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *