Afternoon tea och 500 ord

Alltid något. Nu testar jag att läsa varje mening högt för mig själv när jag skrivit ett stycke. Jag brukar inte läsa högt förrän allt är klart. Nu testar jag något nytt. Jag har redan ändrat flera gånger.

Nu har mina jobbarkompisar varit här och ätit scones. Jisses va vi smaskade i oss. Kanske inte så runda och fina brödkakor men ner kom dom i alla fall, med marmelad och ost och te. Mumsigt!

Sen satte jag mig ner igen. Skrev lite till och tyckte att jag fick till början ganska bra. Som vanligt är det väl så att man ändra igen dagen efter men det är väl inget att göra något åt, så länge det blir till det bättre.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Afternoon tea och 500 ord

  1. Eva Karlsson skriver:

    Att läsa högt är toppen! Man hör klumpiga meningar, upprepningar och upptäcker ord som fattas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *