Tips

Musikalen CABARET har premiär på Stockholms Stadsteater den 19 september i höst. Jag har sett musikalen 4 gånger. För något år sen i Norrköping på Östgötateatern, den var den bästa jag sett. Det är konstigt att samma musikal kan vara så olika på olika ställen. Men det är inte samma regissörer som sätter prägel på den och heller inte samma arrangemang eller samma skådisar. Och inte heller samma scenografi. Det är det som är så fantastiskt med teater, mycket kan skilja sig.

Sarah Dawn Finer spelar huvudrollen som Sally Bowles och Robert Fux gör konferenciern. Fler namnkunniga skådisar finns i rollistan. En, enligt mig, lite mörk musikal som utspelar sig i Berlin 1930. Många härliga melodier; Two Ladies, Bye,bye m fl.

Kvinnan med de gröna naglarna kommer att sjunga för den unga amerikanske författaren på Kit Cat Club. Hon gör vad som faller henne in och hon riktar sin blick mot Cliff Bradshaw.

Ã…k och se henne om du inte gjort det!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips

  1. Anna/notonmusic skriver:

    Håller med, väldigt roligt att se samma berättelse i olika föreställningar. Cabaret var jättelängesen jag såg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *