Teaterintresserade

Tingsgården söker teaterintresserade

Föreningen Tingsgården i Sköllersta försöker nu att få igång en amatörteaterverksamhet i Tingsgården. Därför vänder man sig nu till alla dem som är, eller känner någon som är sugen på att spela teater. Nu får ni chansen att prova på!

Under 2015 ska föreningen i projektform jobba fram en uppsättning som man kan framför runt årsskiftet 2015-2016. Just nu sitter en arbetsgrupp och skriver ett manus, och samtidigt söker man med ljus och lykta efter sugna amatörteaterskådespelare! Man kommer även att behöva personer som kan hjälpa till med arbetet kring föreställningen och återkommer till det i ett senare skede. Det går åt många talanger för att få till en hel föreställning! Så om  Du är intresserad, tveka inte utan hör av Dig till IngMarie på telefon 076-772 03 65.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Teaterintresserade

  1. Amanda skriver:

    låter intressant, men bor ju inte där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *