Gomorron

Idag blir det repetitioner med Grabbarna i 57:an. Vi ska ta grovscenerierna på akt 1. Det rullar på och det är kul. Vi har en roll kvar att tillsätta och jag hoppas det blir klart under veckan. Grabbarna i 57:an är en av Gideon Wahlbergs kändaste pjäser. Mest känd är Söderkåkar som gått på TV. Tänk att han har pjäser som spelas än idag, det tycker jag är häftigt. Man kan fråga sig vad det är som gör att hans pjäser håller än idag. Kanske glädjen och enkelheten som ibland är det svåraste. Man skriver och skriver och krånglar ofta till det med en massa bifigurer och händelser som kanske skulle kunna skalas bort. Nåja, roligt är det i alla fall. Jag återkommer med lite bilder från repet!P1010055

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron

  1. Amanda skriver:

    hoppas verkligen ni hittar någon snart <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *