Dans & skrivande

Nu fick jag i alla fall iväg en novell om utanförskap till Skrivarsidan. Ska bli kul att se hur det går. Jag blir lite nyfiken på hur många bidrag som skickas in till alla dessa tävlingar. Hur stor konkurrens är det egentligen. Givetvis lite olika antar jag och ibland står det hur många bidrag som kommit in, men inte alltid.

Ikväll blir det dans, dans, dans! Lite nya steg till andra versen och sen är vi nästan klara med det vi ska göra denna termin. Ni som känner mig vet att jag ofta är ute i god tid. Det undviker stress på sluttampen. OM jag kan påverka det hela vill säga.

Det blir givetvis lite skrivande ikväll också. Mitt skrivprojekt jag håller på med är en riktig utmaning och det är jättekul. På lördag ska jag berätta mer om vad jag har fått för uppdrag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *