Johan Falk will be back

Jihooo. Nya filmer på G. Jag har vetat att det ska komma nya filmer men inte när. Tydligen släpps Tyst diplomati den 13 juli, nästa 27 juli, 10 augusti och 24 augusti.

Jag har alltid gillat Johan Falk sen första filmen Livvakterna. Det är säkert hur mycket som helst som inte stämmer med verkligheten men det struntar jag i. Det är ju inte så mycket som stämmer med verkligheten i böcker heller, i alla fall vad det gäller handlingen.

johanfalk-520x292Men va fan…

Seth Rydell, Patrik Agrell och Helen Falk står beredda att ge oss några spännande timmar i sommar. Jag kommer att titta. Kommer du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Johan Falk will be back

  1. Amanda skriver:

    jag kommer titta!!! Älskar de filmerna!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *