Tips

bbbbbbbbbbbbbbbbb

Billy Idol  – King & Queens of the Underground

till Fäsringhörnan i Varberg

Han är utan tvekan en av de mest ikoniska artisterna i rockhistorien och har gett oss oförglömliga låtar som ”Dancing With Myself”, ”Rebel Yell” och ”White Wedding”. Nu är det klart att ingen mindre än Billy Idol kommer till Sverige i sommar för en konsert på Fästningshörnan i Varberg den 27 juni. Billy Idol var en av de första och största stilikonerna inom punkrocken på 1980-talet. Hans karaktäristiska leende, den knutna näven och de stora hitsen ”Rebel Yell”, ”Cradle of Love”, ”White Wedding” och ”Dancing With Myself” gjorde honom till en av MTV:s första megastjärnor. Han har sålt 40 miljoner album världen över och i höstas släppte han sitt första album på över 10 år, ”Kings & Queens of the Underground”. Det är en turné med samma namn som nu äntligen tar honom tillbaka till Sverige för ett par konserter i sommar. Med en nysläppt biografi med namnet ”Dancing With Myself” och nytt album känns denna levande legend återigen högaktuell, men vi kan lova att det som händer i Varberg i sommar kommer vara en mix av nytt och gammalt, där hans tidlösa hits kommer få den svenska publiken att rebelliskt skrika efter mer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Tips

  1. Eva-Lisa skriver:

    Det är han verkligen! 🙂 Hade själv gärna velat se honom, men var sak har sin tid och plats. Det kommer säkert att vara värt det för dem som har möjlighet att se honom 🙂

  2. Morgan skriver:

    Hej! Nu är tävlingen avslutad och vinnarna är uppe 😀

  3. Amanda skriver:

    ja men precis! Man har en helt annan förståelse inom teatervärlden tycker jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *