Mina böcker tar över mitt liv

Och även mina teatermanus, papper, pärmar och diverse annat. Jag har en massa bokhyllor som jag försöker stoppa in allt i men ibland räcker de inte till. Under mellandagarna hade jag en jätterensning i hyllorna och det kändes jättebra. Men, tro det eller ej, det börjar samlas på hög redan nu. Och vi som bara är inne i januari.

Det finns alltid material som man vill spara och ha tillgängligt. Stoppar man in det i mappar och pärmar kan jag ibland glömma att jag har det. När jag varit pÃ¥ kurs eller utbildning brukar jag försöka renskriva materialet som är värt att spara och sen sorterar jag in det i lämplig hög…

Och högarna växer och växer. Numera spara man ju en hel del i datorn men det är inte alltid jag kan ha den med mig. Orkar inte ta med den till varje teaterlektion precis. Likadant är det när det gäller dansen. Vissa papper måste jag kunna ha i handen och titta på annars funkar det inte.

Jag hittade gamla fina stringhyllor på nätet häromdagen. Vi har haft såna i scenografin vid Djulö.  Kolla in deras sida string pocket

Dom här kanske skulle vara något att komplettera med hemma. Snyggare än dom jag har i dagsläget.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mina böcker tar över mitt liv

  1. Ethel skriver:

    Stringhyllor är jättefint! Vill jag ha men de brukar vara dyra. Ja, vad gör man av allt material. I kartonger i källaren? Men hur komma ihåg vad man har? Upprätta inventarielistor kanske :-).

    • Pia Widlund skriver:

      Inventarielistor kan vara bra. Eller märka alla USB-minnen med nagellack i olika färger. Blått för skräck, grönt för sf, rött för kärlek och gult för pågående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *