Hur går det med nyårslöftena?

Jag skrev upp några nyårslöften men inget om träning. Det kanske man skulle ha gjort. När jag var liten tränade jag gymnastik, sköt luftgevär, spelade pingis, sjöng i kör och spelade volleyboll. Allt var vansinnigt roligt. Jag minns så väl när jag spelade volleyboll och vi åkte på turné till Nyköping, Gnesta och Järna och spelade mot andra lag. Vi var absolut inte bästa laget men va kul vi hade och vilken gemenskap det var.

Jag fattar bara inte att inte fler naglar gick av och att inte fler knän blev skrapade. Man kastade sig handlöst på golvet i så kallade tigersprång och försökte rädda boll på boll. Oftast gick det så där. Tur att man hade vulkanskydd på sig. Köpte ett par för några år sedan när jag sprang mycket. www.vulkanskydd.com   Sen vet jag många som skyddar sin rygg med dom. Helt suveräna.

www.vulkanskydd.com/produkt-kategori/ryggstod/

Jag som var kortast kunde knappast göra några bra blockeringar när andra laget smashade ner boll efter boll på vår planhalva. Hade man tur fick man inte bollen i skallen.

Dålig på att serva var jag också. Visst kom bollen över men det var inte mer. Men visst är det så att kamratskapen betyder mycket och att det är den som gör att vi håller på med det vi håller på med. Vare sig det är volleyboll eller bloggande eller skrivande.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *