Sista avsnitten av Bones

P1000598

Mammas nybakta bullar och jag blir som barn på nytt!!! Mums!P1000600

Vare nån som sa nåt om bullar? Jag hänger på!

Matte har nu sett dom sista avsnitten av Bones. Tycker det är lite framstressade repliker. Skådisarna har lärt känna varandra så pass bra att dom fyller i varandras repliker. Liiiite för ofta. Samma gröpande i strålbenen och vad det nu heter. Skulle kunna skriva ett avsnitt själv snart tror jag. Charmen med serien har ersatts av ett manisk manusförfattare som bara pumpar in avsnitt efter avsnitt, och bara stoppar in en ny mördare och en ny mordplats. Den ena bisarrare än den andra.

Jag tar en bulle till!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista avsnitten av Bones

  1. Amanda skriver:

    det är därför jag brukar sluta se en del serier efter ett par säsonger 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *