Näsan rinner

Tur att jag har en ledig kväll. Lite förkyld med en rinnande näsa, det blir ingen långpromenad ikväll inte. Nu sitter jag i soffan och ska läsa lite. Kanske tittar lite på Nobelfesten ikväll. Måste öka mitt bokläsartempo lite, högen växer.

Funderar lite på om jag ska sätta ihop några mål till nästa år. Jag har varit bra på att göra det under tidigare år men sista åren har jag varit slö. Ska fundera lite ikväll. Det finns ju många olika mål man kan sätta upp, både vad det gäller skrivandet och teatern. Alla mål behöver inte heller vara officiella. Man kan ha en egen lista, det kan vara bra. Bara målen är mätbara, realistiska och tidssatta så känns det lite spännande att tänka på 2015. Det tar vanligtvis en månad att läsa sig att skruva 2015 istället för 2014.

Nu när det är så kallt längtar jag efter sommaren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGula blommor och en grön gräsmatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn lugn stund på verandan!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *