Sökes

Vi söker skådespelare till en lokal TV-serie

Vi söker tre skådespelare som är mellan 15-25 år till tv-serien Gatans Änglar, som produceras inom ramen av ett ungdomsprojekt i Örebro. Det är två tjejroller och en killroll. Du behöver inte ha några förkunskaper för att vara med i vårt projekt. Men om du har vana av att skådespela så är det givetvis ett plus.

Inför en inspelning får alla som ska medverka en lista på vilka scener som ska filmas den dagen. Antalet scener som spelas in kan variera från en eller två till flera stycken vid ett tillfälle. Inspelningarna sker framför allt under helger och kvällar. Det innebär att du kan kombinera filminspelningen med till exempel jobb eller studier.

Under 2013-2015 kommer Öppna kanalen Närke, tillsammans med Min Berättelse, att producera en tv-serie i 12 delar. Tv-serien är producerad inom ramen av ett ungdomsprojekt som riktar sig till ungdomar upp till 26 år. Ett liknande projekt hölls 2012 som resulterade i filmen Sista Året, som du kan se här:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLzuIk55WGH7B4l7JeN9b3hU-ZhN8gpa7-

Tv-serien Gatans Änglar utspelar sig i en förort, där vi får följa en 16-årig tjej och hennes äldre pojkvän. Handlingen tar upp tunga ämnen som kriminalitet, gängbildning och destruktiva kärleksförhållanden.

Den färdiga filmen/tv-serien kommer att ha premiär på Bio Roxy under maj 2015, då media och anhöriga bjuds in. Därefter sänds filmen i tolv delar på TV i Öppna kanalen.

För mer information eller intresseanmälan, vänligen kontakta:

Karin Schill, projektledare,

070-74 25~111. karin_schill@hotmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sökes

  1. Eva-Lisa skriver:

    Det lÃ¥ter som ett spännande projekt! 🙂 Hoppas ni hittar bra skÃ¥despelare 🙂

  2. Pia Widlund skriver:

    Hoppas jag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *