7-3 till min motståndare

Helt galet kul och spännande att fördriva tiden innan röstningen var klar 21,00. Mad Mats vann över mig med en superbra text. Jätteglad och lite stolt över att ha kommit tvåa i battlet eftersom det är första gången jag medverkar i en sån här tävling. Kapitel1 är en helt galen kul sida. Gå in och bli medlemmar om ni inte redan är det. Och ni som är det; Rösta på min novell, pleaaasee. Innan sista november alltså.

Kvällen bestod av filmtajm och filmen var helt suverän. Alla har säkert sett den utom jag. Jag tror jag ska ge den 6 klackar av 6 möjliga för en utsökt story, fantastisk fantasi och en outstanding scenografi. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1000241Nu ska jag läsa lite innan ögonen trillar ihop!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *