Ingen kultur idag

Har precis ätit lite lasagne efter att ha tänt i kakelugnen och vedspisen. Åh, så härligt. Jag har fixat i trädgården idag och städat garage. Sopat, flyttat saker, skurat golvet, burit, kastat, flyttat tavlor, torkat av bänkar och röjt rent allmänt. Sen blev det trädgårdsdags. Klippt bort sista ormbunkarna, försökt kratta de blöta löven, tagit in blomhyllor, bänkar, fåtöljer och virat en presenning runt grillen. Pust! Inget roligt när man märker att det blir mörkt innan fem. Men nu är jag klar med det mesta. Skulle gärna vilja få bort lite mer löv men jag vet inte om jag hinner innan snön kommer.

Har varken hunnit läsa eller skriva eller ens se en film. Om det inte räknas att jag somnade in till Vänner igår kväll. Nu blir det en lugn kväll med Leidy. Elda, mysa och slappa. Vet ni vad? Jag har köpt min första julmust, kunde bara inte låta bli. Det är så gott så jag tror jag kommer att dricka en liter ikväll. Onyttigt som tusan men gott som rackarns!!

Imorgon är det teateravslutning med mina 2 grupper. Ska bli spännande och kul. Jag ska försöka fota lite. Återkommer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *