Manusläsning

P1000088Framför en varm brasa i kakelugnen tänker jag på både sommar och vinter. På måndag börjar vi repetera julkalendern och sen ska snön komma, advent och jul och nyår. Alla ska vara hysteriskt glada och det ska välla över med julklappar under granen. Och visst är det kul med julklappar, men ju äldre man blir, ju mindre bryr man sig. Och det är skönt. Jag sätter mer värde på ledighet, ett par bra böcker och adventsljusstake i fönstret. Underbart.

Jag tänker även på sommaren, hur varmt det var och hur mycket jag läste och slappade. Hur Leidy badade i barnpolen och hur vi cyklade. Blommorna, solen, ljuset och badandet. Nu är det vintertid och långt tills det vänder. Jag längtar såå efter att allt ska vända just nu. Under tiden läser jag manus till sommaren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMatte tror att jag saknar polen. Där har hon heelt fel. Blöta tassar är läskiga tassar. Torrt och mysigt ska det vara. Voff på er!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Manusläsning

  1. Eva Karlsson skriver:

    I väntan på ljuset låter ett par bra böcker och adventsljusstake i fönstret som en bra kombination.

  2. Pia Widlund skriver:

    Japp, gillart! Med hunden vid fotänden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *