Uppmärksamhet tack

P1000080Matte är trist. Antingen krattar hon löv, plockar nedfallna äpplen, dricker kaffe eller titta på gamla Beck-filmer. Inte ens en polishund i sikte som man kan skälla på. Dåliga filmer tycker jag. När matte hade burit iväg den 15:e säcken skällde jag till, det får lixom vara nog med löv. Då fick jag gå in, sen plockade matte ihop. När hon kom in fick jag uppmärksamhet. Jag tyckte det var ganska mysigt i dataväskan men jag fick hoppa ner. Då la jag mig i sängen direkt.

Snart ska matte åka och spela teater. Ibland får jag följa med på olika repetitioner. Ganska trist, inga ben, inga toarullar med godis i och inte får jag skälla heller. Jag tycker hemma är bäst!

Har jag några voff-kompisar därute eller? Vad gör ni när eran matte eller husse skriver på datorn till exempel?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *