Dillstuvad potatis och isterband med rödbetor

Det satt finfint. Mätt och belåten. Trött i skallen. Imorrn är det repetition med publik. Vi drog ett par av scenerna extra ikväll. Totalt fokus krävs när man spelar komedi. Givetvis när man spelar allt, men missar man en entré här, kan man stjälpa hela scenen efter. Timing är viktigt. Luften går liksom ur en som skådis om det kommer en paus som inte ska komma. Då segar tempot och man tappar gärna fokus, blir fnittrig och sen gå´r det inget bra.

Men, det kommer att gå lysande imorgon. Gänget är stabilt, trots lite nattsömn, andra repetitioner, körresa och förkylningar. Amatörteater i ett nötskal. Utmaningar är till för att övervinnas och vi kommer att övervinna allt.

När en publik sitter i salongen kommer ett fokus in i ens kropp, skärpan höjs och man inser att det är på allvar. En betalande publik är en inspiration. Att göra sitt yttersta, att övervinna rädslor, att pressa sig själv, att få cred, att känna glädje. Det glädjen får inte alla chans att känna. Bara dom som vågar sig upp på scenen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *