Lördagsmorgonen börjar med kaffe

Uppe skapligt för att hinna njuta av ljuset lite. Det är bara helgerna som man hinner ta tag i trädgården under dagtid. Ska försöka hinna elda lite och grilla korv. Vi får se vad som hinns med under dagen. Några kapitel i en bok blir det innan jag går upp i alla fall. Ledy har fått sig en morgonpromenad och ligger och snusar gott i sängen igen. Morgontröttare voffsing får man leta efter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATycker vi slappar en stund till matte!

Vad gör ni en dag som denna?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lördagsmorgonen börjar med kaffe

  1. Eva Karlsson skriver:

    Det blir en hundpromenad även här. Jag har en kompis som har två hundar och då får jag hålla i kopplet till den ena: en westie (förmodligen felstavat) som är både förtjusande och snarstucken. En riktig personlighet.
    Trevlig helg!

  2. Pia Widlund skriver:

    Underbart att komma ut även om man inte vill. Ett bra sätt att rensa skallen och skaffa energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *