Jag är på G

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag kommer natte

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGodis, godis, godis!!!

Idag har jag varit på Hunddagis i Katrineholm. Matte tycker jag ska vara här 2 dagar i veckan, träffa kompisar, skälla lite, softa, göra nummer 2 tillsammans med andra kompisar och busa efter behag. Jag tycker det är helt ok. Det finns massor av kompisar här, en del är för stora tycker jag, dom går jag inte så nära. Men andra är lika små som jag, då nosar jag gärna lite, eller mycket. Det är så himla mycket som händer en dag på dagiset så jag hinner inte äta lixom, det tar jag igen när jag kommer hem. Nu har jag kissat i trädgården och smörjt skrovet med lite trist torrfoder. Sen fick jag min favvo, toarulle med godis i. Mumms fillibabba, eller som jag brukar säga, gottismaskens.

Nu sitter matte och glor in i något viktigt dokument. Hon motade bort mig när jag ville ligga i knät. Totalt oacceptabelt så jag la mig i knät i alla fall. Det enda som hände var att knattret på datorn sackade i tempo. Det lixom jag som bestämmer här hemma. Frågor på det?

Nej, nu ska jag kolla om matte kan slita sig från datorn och klia min mage lite. Voff på er. Vi hörs! Hälsningar från Leidy

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *