Vilka kortspel älskar du?

Jag längtar tillbaka till sommaren. Blommor i trädgården, sol, olästa böcker och lite spel. Traditionen är Bondespelet och popcorn, men även en och annan patiens läggs. Jag har aldrig varit någon hejare på spel men visst är det kul när man vinner och visst är det kul när man lägger patiens och den går ut. Under mitt bokförfattande har jag googlat på lite spelsajter i och med att jag skriver en del om spelande och de problem som kan uppkomma i samband med detta. På www.pokertools.nu kan man läsa allt om poker till exempel.

På ett tidigare jobb var det alltid poker som gällde i lunchrummet. Jag lärde mig lite men fattade aldrig tjusningen med det. Grabbarna tyckte det var kul när man var med någon gång och visst var det kul att se om man hade något pokerface… Jag var dålig på det kan jag säga och jag håller mig än idag till patiens, Bondespelet och popcorn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *