Morgonläsning

Började på boken Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson. Ett tips av en bloggläsare, tack Ethel! Det är en bladvändare och mycket gripande. I början var den lite rörig med alla hopp i tiden men nu tror jag att jag är med på banan. För en tid sen skrev jag om att vissa etablerade författare tydligen får göra va de vill, inte för att det blir sämre men i alla fall. Hon har jäääättelånga meningar ibland. Haha, jag var tvungen att läsa om dom för jag undrade var punkten var någonstans. I slutet givetvis men det var långt till slutet. Nu ska jag ta en smörgås och lite kaffe sen ska jag läsa en stund till.

På eftermiddagen blir det foton till programmet till Det stannar i familjen. Premiären den 10 kotober är inte så långt bort som man tror. Sen ska det skrivas lite om alla personer och så vidare, sen ska det repeteras. Rolig eftermiddag väntar.

Kom ihåg tävlingen nu alla bloggläsare där ute.

http://www.piaw.se/2014/09/06/tavling-4/

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Morgonläsning

  1. Disa skriver:

    När man kan reglerna får man bryta dem. Tycker verkligen att Majgull Axelsson har ett fantastiskt vackert språk. En vän till min mor uttalade sig efter att ha läst någon av hennes böcker att hon aldrig skulle skriva en bok när det fanns de som gjorde det så mycket bättre, men ja hon har sjukt lång meningar ibland.
    Funderar på att läsa Jag heter inte Miriam, men håller just nu på med hennes Slumpvandring som utspelar sig i trakterna där jag växte upp vilket är jättekul.

  2. Pia Widlund skriver:

    Visst är det så. Kunskap ger makt, haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.