Nu ere jul igen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nja, nu skojade jag bara. Men idag fick jag manuset till årets Levande Julkalender. Jenny Cronholm har varit manusförfattare. Det är en mångårig tradition att vi kör en Levande Julkalender på Torget i Katrineholm. Premiären blir 13,00 o 15,00 på Skyltsöndagen. Sen spelar vi lördagar och söndagar 13,00 i hela december, måndag o tisdag julveckan samt på självaste julafton, men då 12,00.

Bänkarna brukar vara fulla av barn (och föräldrar) och eftersom det är gratis brukar många som julhandlar på stan stanna och titta. Tacksamt, äkta och roligt att spela för barn. Jag avslöjar inte så mycket om årets julkalender mer än att det blir lika spännande som vanligt och att dom som vill ha lite julstämning kommer att få det.

Jag vet inte var jag har mina bloggläsare i detta avlånga land men jag ser med glädje att ni blir fler. Hur har ni det i era städer? Har ni något julspel, julkalender där???

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *