Tips – Örebro

Är du teaterintresserad och har experimentanda?-Prova på Metaforbrottning!

Lite kort kan metaforbrottning beskrivas som ett lekfullt koncept där man associerar vidare på varandras metaforer. På workshopen jobbar vi med olika sätt och format att skriva, dramaturgi, att bygga sig en metaforbrottningskaraktär samt att gestalta den på scenen, är du intresserad av att vara med och testa det här nya formatet?

Workshopen leds av Michael Horvath och är följande datum:

Tisdag 9 sept 18.00-21.00

Lördag 20 sept 09.00-21.00

Söndag 21 sept 10.00-12.00

Efter det finns det möjlighet att fortsätta engagera sig i konstsporten och uppträda på shower i Örebro och även runt om i Sverige. I och med att metaforbrottning blandar teater och poesi och dessutom involverar ett liveband samt jobbar mycket visuellt finns många möjligheter att utveckla sig inom konstformen åt ett håll som man själv tycker känns roligt.

mer info finns även på metaforbrottning.se

Info om workshopen här: http://www.abf.se/Distrikt-och-avdelningar/orebrolan/Kurser_och_studiecirklar/Dans-teater-scenkonst/Helgkurs-i-metaforbrottning/ Arrangeras av ABF som tar emot din anmälan via länken ovan!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *