En gammal dikt

Nu så kommer hösten                                                                                                            sömnen vandrar på en stig                                                                                                             nu ska Nalle sova                                                                                                                            det finns ej alternativ.                                                                                                                 Glömma får han julen                                                                                                                      alla klappar gröt och gran                                                                                                    nyårsnatten kulen                                                                                                                         med smällar och med pang.                                                                                                 Sömning vaknar Nalle sen                                                                                                            med trötta ögonen                                                                                                                    gäspar gör han ofta                                                                                                                         och knallar ut igen.                                                                                                                           Ut ur idets varma lugn                                                                                                                    till vårens sköna fläkt                                                                                                               kanske ångrar lilla Nalle                                                                                                                 att han blev uppväckt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *