En kort löparrunda med hunden

Ganska skönt faktiskt. Vi fick göra av med lite spring i benen båda två efter att ha slappat ihjäl oss under dessa varma dagar. Jag har skrivit en novell som jag blev nöjd med. (Ops)! Nu sket jag i jante lite där. Jag motar jante i grind och konstaterar att jag blev mycket nöjd!! Tjoho!

Nu ska jag äta, läsa kvällstidningen och diska. Sen kastar jag mig in i skrivandet igen. Jag har hittat lite nya bloggvänner och en som ska upp på samma kurs som jag i Stockholm i september. Ska bli så kul att ses!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMatte, det var kul att springa! Jag blev inte ens trött. Nu vill jag ha godis i toarulle, sen vill jag slappa i sängen. Voff, voff!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *